tisdag 18 mars 2014

Utebilder

Det blir ju inga bilder taget nuförtiden. Han en "väggblogg" på dagis, men denna stackare blir nog så försummad för tillfället. Fotar alltså barnen under dagarna, printar ut och hänger upp så de och föräldrarna får följa med roligt vi håller på med och få barnen lite lockade att prata om dagen.. Efteråt klistrar jag fast bilderna på papper och sätter in dem i barnens pärmar de får då de slutar i dagiset. Sku själv bli glad av ett sådant minne från dagistiden!

Men ja, det var ju en sjukdag här i slutet på förra månaden. Feber kvällen innan med rätt så pigg och kry dagen man ju måste stanna hemma från dagis.
Vad gör man då? Nå går till parken, självklart! Solen sken ju liksom!!

Och vad det var trevligt! Talade lite med de gamla bekanta "tanterna" och tog bilder på de kära i solen. De njöt också av den lediga dagen och lekte för en gångs skull fint tillsammans. Metade tillexempel.

 Letade metspön.

 Och grillade fångsten.
 Patienten. Som då inte var så sjuk längre. Men desstu sötare!
 Plötsligt dök den äldsta sonen upp med sina kompisar. De brukar öva sig här.

 Klädseln gick från vinterrock, till huppare (munkjacka,hehheh..), till t-skjorta. Det var roligt att få följa med dem en stund. Det har nog gått framåt, deras åkande. Och så roligt att han i och med hobbyn fått ett gäng nya vänner.


Och då hade jag tydligen en bukett fina tulpaner på bordet hemma. På den fina brickan jag hittade just innan Tiimari lade ner. Som jag fick med in på bilden genom att ta en bild på ljuset. Ljuset ni ser ute. Fast klockan är kväll! Hur det inger hopp! Får en lägga ner lite frön i mylla och hoppas på en lyckad sommar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blir så glad för varje kommentar! :)