söndag 15 mars 2015

Mamma Mia

Jag fick en biljett till musikalen Mamma Mia av mamma till julklapp. I slutet på februari var det då  dags att gå på föreställningen, med mamma, pappa min minsta syster och hennes kompis.

Och OJ vad den var bra! Jag är nu svag just för musikaler, men detta är nog nåt som säkert de flesta gillar! Duktiga skådespelare, sångare och i synnerhet några av de som dansade var helt super!

Sku gå på nytt direkt om någon sku fråga mig!

Ett glas champagne mitt på dagen passade ju också in denna glada stämning.

Det enda som lite förstörde stämningen var samtalet jag fick innan föreställningen satt igång. Pojkarna som sku iväg till deras farföräldrar, hade inte kommit längre än någon kilometer ifrån oss, då bilen plötsligt hade zippat. Där fick de stiga av, ta sitt pick och pack och promenera till närmaste busshållplats medan farfar blev och vänta på bogseringsbilen. Så tråkigt! Det visade sig ännu vara ett allvarligare elfel som blev jättedyrt att fixa. 

Själv tog jag och strosade omkring lite innan jag åkte hem. av någon orsak kom jag till Hagnäs och råkade gå förbi den lilla överraskningsbutiken där det stod en man utanför som bjöd in alla som gick förbi. Tog mig alltså en titt, fast jag inte hade några barn med mig. 
Vilken fin idé. Fint utförd också! Det var mysig stämning denna sista öppna dag och jag var ju glad att jag av en händelse nu endå fick se det hela med egna ögon. Idag fick man välja överraskningar åt sina kära också utan byteshandel, så valde tre överraskningar och ritade lite på väggen innan jag fortsatte vidare. 2 kommentarer:

  1. Var också på Mamma Mia för ca en månad sedan. Och var inte alls förtjust! :D
    Tyckte ju nog att de dansade och sjöng jätte bra, men skulle inte se den en gång till. Har aldrig orkat se filmen till slut heller...

    SvaraRadera
  2. Nå jag sku kunna se den på nytt bara för magmusklerna på dem som dansar! :D Nånej, skämt o sido. Du är kanske mer van med sådanhär lyx via din kör och sommarjobb. :) Jag har inte fått njuta av sång och musikaler på hmm, fem år?! Då suger man i sig fast det sku handla om vad!

    SvaraRadera

Blir så glad för varje kommentar! :)