söndag 12 juli 2015

Flickbesök

Nu var det vår tur att bjuda in Linda och flickorna. Vi hoppades på ok väder och bestämde oss för att börja med parkmat i vår park. Lyxigt då Linda hade med vuxenmat! Hade glömt att äta morgonmål innan vi gick ut.
 Så lekte de i solen några timmar.
 Innan det börja ÖSA. Som tur är vi inte gjorda av socker, och eftersom de hade simmat innan regnet höll Trapp bara simpparen på - ingen skillnad! Där cyklade de omkring och hade tävlingar, utan att behöva akta sig för någon annan..
 Då solen vågade sig fram igen tog Trull sig ett första dopp i parkbassängen för i år. Det hade just fyllts på med vatten, så det var kallt! Han var också mer än nöjd över att inte behöva dela med sig av vattenleksakerna till någon, han var ju ensam i bassängen!
 Linda och jag hade gjort lerarbeten, då det nu erbjöds! Jätteroligt och hade bra kunnat sitta lite längre och göra nåt lite mer snyggt, heh. Vi får se vad jag tycker om mitt verk då det hämtas. De har en brännugn i huset och så ska man väl ännu få måla konstverket om man vill. Helt super! Fast det nu kanske mer var meningen för barn.. Våra barn var mer upptagna med annat då vi pysslade, men efter regnet, då alla andra gömt sig inne, satt de och skrapade ihop lite lera och fick också de små konstverk till stånd!
 Den lilla skålen blev ju jättefin!
 Så gick vi till oss för att äta mellanmål. Lillisen vaknade och undrade var hon plötsligt var.
 Min söta fadderflicka är en stor Muminfan, och Trull var snäll och grävde fram vår stora Stinky. Den var dock kanske lite spännande enligt henne..
 De större lekte alltmöjligt
 Trapp visade stolt upp hans sommardjur
 och vi åt ännu mer, innan klockan var sovdags och flickorna åkte iväg till landet.

Nio timmar flög igen fram med detta fina gäng, ni är bäst! <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blir så glad för varje kommentar! :)