lördag 22 februari 2014

Livet

Ja eller jobbet. Det suger musten ur en, samtidigt som jag redan nu är helt sorgsen över att det tar slut till sommaren. Älskar stället och kollegorna är ett bra gäng. Barnen. Nå de är nu sådär underbara och jobbiga, i en salig, fnittrande röra. Som det ska vara. En stor bunt ska till förskolan nästa höst, då får jag åtminstone se en del av dem på dagisgården där Trull ännu ska fortsätta.. Trapp blir ju SKOLELEV!! Min lilla plutt.

 Här är plutten överlycklig.
Bullseye (hästen från Toystory) blev lite smutsig då den satt med oss vid bordet, så han gick och tvättade bort det. Tillbaka kom han med denna lite hemlighetsfulla och glada min, tryckte på en knapp och -tadaa : hästen spelade en glad trudelutt. En MacD leksak från år 2000, köpt begagnad och tyst. Inte så konstigt att man då ser såhär glad ut!
 En väldigt trött och slutkörd torsdag, den sjätte, var det klassträff i Kottby, för Tripps klass. Skrinning i parken. Hujeda mig så vi inte ville gå, vi andra. Men han har nog stackarn fått avstå helt tillräkligt från skolevenemang här genom åren pga. avsaknaden av bil och de två småbröderna. Så fast jag blev hotad, riktigt med döden, av en av de yngre (då han bara hade velat falla ner på soffan då vi kom hem halv sex från dagis) så hoppade vi bara på bussen igen med den äldre i vårt inte så glada sällskap.

Då vi äntligen kom fram var de dock helt nöjda. Lekparker är ju alltid lekparker! Fast det sku vara kallt och mörkt.
Och man fick varma bullor! 
 Vi hade nog inte skridskorna med, men Tripp åkte glatt pulka med sina vänner. Denna vecka var det ju som tur lite snö! Och då sambon hann komma från jobbet åkte jag hem med Trull, medan den som hotat mig inte ens ville komma hem genast! Så det var värt att släpa iväg sig trots allt!

Så har jag såklart skött om vattenvärldarna. Jobbit känns det ibland, men nog värt det!
Här ser man en lustig typ. Den lilla guppyn brukar ligga på den platta stenen i mitten, med magen fast på stenen och guppa i strömmen långa tider. Ganska gulligt!

Gjort fynd. Här är ett riktigt från buitken. Tittade på dem innan jul, men ides inte slösa så mycket på en bricka. Men nu var de ju till halva priset och fast den nu är lite julig tror jag nog man kan använda den annors också, tycker den har så nätta färger!


Så flyttade min kära syster ihop med någon jag inte ännu har träffat (ve och fasa!). Här firade hon det och sin namnsdag med litet party.
Hennes nya sambo hade just byggt ett litet bord till dem. Stiligt!

 Blev rätt förtjust i deras kaffekokare också. Hade inte använt en sådan tidigare och det var ju rätt gott!

och så provade jag på dethär med egenbild då jag kom hem då jag annors aldrig fastnar på bild. 
Men får nog ta och fortsätta att öva tror jag..

2 kommentarer:

  1. Fina du på bilden! Och vilket ljuvligt bord! Tar han beställningar? kan du ju passa på att fråga då du äntligen får träffa honom ;)

    SvaraRadera
  2. Tack! Har bara noll talang med att se nåtsånär naturlig ut på bild. :D Jag ska hördu fråga..SEN då jag träffar honom! :) (det hade hörts konstiga ljud från bordet sa systra min.. Så när hon tittade närmare hade det krälat ut nå larver.. :D uuuuj!)

    SvaraRadera

Blir så glad för varje kommentar! :)