onsdag 8 juni 2011

4 år!

Det fyllde han idag min älskling. På en lika varm dag föddes han då för fyra år sedan. En underbar sommardag. Lika fin är han! Min lilla tvilling. Envis, rolig, modig och lite blyg. Han är en fin typ!
Oj äntligen,dagen man väntat på SÅ länge!

Hali-purkka-vinka,vinka! Nya blusen är redan på!
Vi åker iväng mot familjerådgivning och blir kvar efteråt på familjecafé och pratar med trevliga nya bekanta medan barnen leker och äter. 
Åker mot Östra centrum för att få tiden att gå snabbare tills Tripp ska sökas från sportlägret. Vill göra Trapp glad och köper ärter och jordgubbar till honom. Han äter ärterna medan jag letar efter en hatt till Trull. Köper lite gott till kvällen.Då vi går ur butiken för att hoppa på bussen mot simhallen där Tripp är så märker jag plötsligt att Trapp fått en allergisk reaktion mot ärterna han ätit nästan en liter av. Alldeles röd och uppsvullen kring mun och hals. Huden är och fylld med små blåsor . Hemskt! Har 25 minuter på mig att söka Tripp. Vad göra?! Ringer pappan men han kan inte komma ifrån jobbet då han har ansvar för stället. De jobbar en åt gången där. Ingen kan tura honom så fort. Värsta rusningstiden, ingen kan hinna så fort fram. Vi hoppar på den heta bussen med Trapp och Trull. Baddar en trasa i vatten och klappar den på området medan jag samtidigt blåser. Han är jätteduktig och skrapar knappt alls. Han sitter på skötväskan med fötterna på ståbredan medan vi rör oss till fots. Svettet i den kväljande,dammiga, stadsvärmen gör inte klilusten gott! Stackars,stackars unge!
Men det gick om efter en stund och vi åt glass på cafét och han var vid gott mod om än lite blek och hes.
Blixten mcQueen lippis,bil,blus och skor. Ett stolt barn!
Hatten togs genast i bruk.
Sporttileiri. Kanske storleken var lite fel på blusen? En trött Tripp!
Thumbs up! Bra famn!
Mina föräldrar och Trapps ena Gu´mor  kom förbi!

Med sig hade de mat! Maten som gör dig glad! 
Han hade en bra dag. Presenterna mitt i prick. Ikväll gick han och lade sig med nya fläkten riktad mot sängen (vi har det jättevarmt här om somrarna) och de nya klonerna i hans händer. Lycklig. Talande värmande ord fast stackars övertrötta och avundsjuka Tripp hade värsta raseriutbrottet i sängen ovanför och allt från hans säng haglade ner medan Trapp försökte somna. 

(Edit: Dygnet hann bytas,igen. Trapp fyller alltså år 7.6)

2 kommentarer:

Blir så glad för varje kommentar! :)