onsdag 15 april 2015

Fredagsdisco!

Trapp blev bjuden på kalas igen. Disco var temat denna gång, yess! Jag var sjuk, men hade inget annat val än att föra barnet iväg på kvällen, då sambon ju jobbade kväll. Hade alltså också Trull med, tur hade han inte varit på dagis, utan såklart hemma med sin sjuka mor, så han var inte helt trött medan Trapp kalasade.

Trapp använde fina klistermärken till kortet!
 Då vi kom till Kottby förundrades jag över hur långt kommen våren var där i de äldre rabatterna! Härligt! Scillor, krokusar,snödroppar, ja tom. hyasinter!
 Hade tänkt gå till butiken med honom medan kalaset pågick, men han hittade ju ett härligt svengausträd på födelsedagsbarnets bakgård!

 Där hängde vi i säkert förtiofem minuter, talade med andra föräldra och kollade på blommor. Tex. dessa nätta blåsippor.
 Frågade i nåt skede om han hellre går till butiken eller går och kollar på våren i folks trädgårdar. Älskade hans svar, han ville titta på blommor! Min skatt. Men visst gick vi en liten tur till närbutiken också, vi sku ju ännu ha pizzakväll då vi kom hem!

Då vi hämtade Trapp sku vi bara snabbt kolla på det läckra, annorlunda, huset. Det hade tidigare, i förra livet, varit en telefoncentral. Nu var det då ett coolt hem för några familjer. I födisbarnets rum fanns tex. en loftkoja som Trull blev överförtjust i!

 Men ännu mer gillade han discot på nedre våningen.
 Där, i discobollens sken dansade ett gäng svettiga små barn. Också vår fyraåring i sin overall. Då vi kom iväg hade vi "snabbt kollat" i närmare en timme. Hups.

Men det var ett trött litet barn som somnade i bussen på vägen hem. Men glad över att fått vara med på ett hörd denna fina kväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blir så glad för varje kommentar! :)