onsdag 20 februari 2013

Sportlov

Rätt skönt faktiskt. Fast man märker att de varit lite för intensivt tillsammans nu dessa barn.. Lite dåligt sådär på sportsidan har det nog varit då jag inte klarar av att knyta skridskor och är lite rädd också för att prova på att hjälpa dem med skidutrustingen med mitt onda finger. Men vi har åtminstone varit ute. I parken och pulkabacken, med far sin var de också på skogsäventyr, mycket uppskattat. Han har äntligen insett att här finns härlig natur inpå knutarna, ute behöver inte betyda stå i parken och ha tråkigt.

Försökte få Tripp att väcka Trull från en försenad tupplur på måndag. Inte heller han hade hjärta att göra det. Men han är så söööt!Titta nu hur gulligt han sover! Min lilla barnkära. Han älskar verkligen små! <3
Trull älskar att rita och övar sig på att klippa också. Hittills dock utan reultat (kan bero på den urusla saxen). Fast kanske det är bra med dålig sax då den alltid landar i håret i nåt skede..

Trapp övade sig på att "snoukka" i pulkabacken igår.  Och njöt helt tydligt av att åka pulka med sin mamma. Mamman i sin tur skrattade som hon inte gjort på länge då hon åkte med pulka och peffis med Trapp och Trull. Varför gör inte jag det oftare? Synd bara att backen är farlig och dålig.
Rekommenderar alltså pulkaåkning åt alla som har möjlighet till det!!
Medan två poserar så fint i ninjapose springer den tredje undan så snabbt benen i pingvindräkten tillåter.. Han har börjat ogilla att man tar bilder av honom.  
Idag blev det en tur till parken på morgonen innan mamma kom på besök. År efter år funkar dessa backhoppare för denna pojke. En vintersuccé! Gick åtminstone att köpa på Stockmann förra året. Så hade Lidl av dem nu också, men till det saftiga priset på 10€. Gubbarna blev kvar i butiken..

Mina käraste <3

Livsfarlig och hal men ganska roligt att åka hårt sålänge ingen slår sig efter guppen mitt på..
 Så kom mamma efter lunchen. Försökte få Trull att somna innan hon kom men han kominte till ro innan det ringde på dörren. Så ingen dagssömn blev det idag. Istället blev det en hel del härjande, lekande, skrattande och så våffelkalas. En riktigt bra dag alltså!
Festmellanmål och härliga blommor på bordet! Tack snälla! 
Vi brukar förresten varje kväll vid middagsbordet, i tur och ordning, berätta vad som varit det bästa med dagen. Pojkarna tyckte idag det var då Mommo var här så länge och lekte med dem och jag svarade att det var att jag fick blommor. Har inte velat slösa på sådana på en tid men nog gör de ju livet vackrare och man blir glad varje gång man ser dem i köket.

2 kommentarer:

  1. Vi har lite samma dagordning. Vid middagsbordet och då vi äter kvällsmat pratar vi igenom dagens händelser. Ha en fin helg!

    SvaraRadera
  2. Ja åtminstone femåringen tycker det är jätteviktigt att alla sitter och lyssnar på varandra. :) Han är alltid så söt och ivrig då han tagit som uppgift att utlysa när berättarstunden börjar.
    Ha en skön söndag!

    SvaraRadera

Blir så glad för varje kommentar! :)