tisdag 17 februari 2015

Stort barn

Ja, det kan man väl kalla en elvaåring. En elvaåring som igår, för första gången: Gick och laddade sitt busskort till butiken i närheten, åkte med en buss till en hållplats han inte tidigare varit på och därifrån hittade till en annan hållplats (vid en stor väg!) där han lyckades hoppa på RÄTT buss som åkte iväg till Vanda med honom. Där lyckades han igen hitta rätt plats, bland alla jättebutiksområden och spenderade sedan hela långa dagen i Super park!
 Sen kom det knepiga, skulle han hitta hem igen i mörkret. Det var nog två nerviga föräldrar, kan jag säga! Men vet ni vad, han HITTADE rätt hållplats på det jag anser vara en motorväg, där han aldrig stigit av innan, och som inte egentligen har något tydligt märke att kolla på när man ska av.
Det var nog stolta föräldrar, fast ungen själv tyckte det ju var "helt vanligt"! Heh. Men bra så, nu har han ett månadskort till Superpark, och han får nog gärna gå ett par gånger till för 50€.. Roligt med nåt han ser fram emot, och där han igen får röra på sig, då det varit lite dåligt med det i vinter..
Men oj. Vad han växte plötsligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blir så glad för varje kommentar! :)