lördag 7 februari 2015

Sista dagarna i januari

Då träffade jag mina föräldrar. På fredag kom mamma och hälsade på. Hade lite festmellanmål och bara hängde här en stund. Såg på medan pojkarna spelade och spelade lite piano på ipaden med Trull. Avslappnat och skönt, men endå lite annat än bara helt vanligt. Skönt så.

På lördag åkte barnen iväg till farföräldrarna. Jag åkte iväg till pappa. Han ska tydligen ut och resa igen nästa månad, så får väl försöka träffa honom då det finns chans.. Han talar om att leta efter hus i Afrika, blir väl inte då så mycket att ses, för att få hela denna skara till andra sidan av världen kommer inte att hända..

Åkte tåg och förundrades igen över hur snabbt man kommer fram, då det går som det borde.

Blev bjuden på godsaker och så lyssnade vi på musik hela kvällen. Riktigt skönt, att bara vara på tumis. Fast trött var jag, och huvudvärken började slå till innan jag åkte hemåt igen, med magen full.

Fick tex. äta något jag inte ätit på länge. Men som var min favoritmat som barn- sniglar.

Nu får jag bara leva med att jag kommer att få världens skällor av den kära mellansonen, snigelälskaren, LEVANDE sniglar då! Men det var det värt!


Då jag kom hem elvatiden kunde jag inte stå emot. Det hade snöat, tja eller slasksnöat, hela kvällen. Gick en bit mot åkern då jag steg av bussen och kollade läget. Där låg tillräkligt med snö för att man sku kunna skida. På morgonen kanske det var för sent?! Så jag drog på mig skidpassliga kläder och bar ut skidorna. Sedan gjorde jag spår på ängarna i en och en halv timme. SÅ underbart! Skrattade lite åt mig själv. Där for jag runt i en stor åtta mitt i natten medan andra antingen var ute och festade eller hemma och sov. Men det var så skönt och så tungt. Var helt slut efteråt, men på ett bra sätt. Och huvudvärken gav också med sig! 

Så var det sedan dags för februari.. Tänk så fort det går! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blir så glad för varje kommentar! :)