måndag 19 oktober 2015

Fem år!!

Nä vet ni?! Hur kan det ha gått fem år redan? Fem år sedan min lilla, finaste, snällaste, unge föddes med fart?!

Han som nästan alltid är glad. Han som springer emot en efter dagisdagen och kastar sig upp i famnen på en. Han som ändå äntligen också trivs på dagis och inte har gråtit alls vid lämningarna i år! Han som gillar sina vänner och syskon och också visar sin uppskattning och kärlek med stora kramar och varma ord. Som älskar närhet och att mysa. Som har börjat intressera sig för pyssel och spel och kan lyssna och förstå. En perfekt liten unge helt enkelt!

Han uppvaktades såklart med sång och paket på morgonen, lite lyxigare frukost och önskemiddag på kvällen. Den lyxiga önskemiddagen bestod av korv och majskolvar- hans absoluta favorit! Inte för jobbigt att uppfylla dessa krav.. Han önskade sig också en vetedyna och en Blixtenbil, och fick både det och lite ennat extra. Dynan han värmts flitigt om kvällarna. Vi har nu alltså tre "pipidynor" de älskar att somna med. Han fick en fin en med bilder på, hade aldrig sett sådana tidigare.


Samtidigt som jag så sku vilja stanna tiden, hålla kvar min kära kramgoa snällis, är det ju underbart att se dem växa och bli så fiffiga och duktiga. Tänk, min minsting är redan fem, tur för oss att han är så liten till växten och sättet. I år ska han dessutom få fira sitt första kompiskalas, fast det blev uppskjutet då vi alla gick och blev sjuka just passligt till höstlovet..

Älskade barn- GRATTIS!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blir så glad för varje kommentar! :)