söndag 18 oktober 2015

Hans nya look

Han fick ju glasögon, min minsting! Vi hämtade dem en dag tillsammans. Han gömde ansiktet i händerna i butiken och snyftade, han vill inte att någon ser. Och oj så han hade jobbigt i början. Ännu också emellanåt.
 Visst är det ju nåt, att se ett annat ansikte i spegeln då man tittar. Förutom då att det plötsligt ändrar på hur världen ser ut. Vet ju inte ens hur han nu ser med dem. De förklarade att han ser 0,15 av vad man borde se normalt på fem meters avstånd med det ena ögat och 0,20 procent med det andra. MED glasögonen då. Att de ska korrigera. Men det har man ju ännu lite oroat sig över. Hålls han på benen då vi promenerar och klättrar? Faller han plötsligt i trappan? Men det har gått bra. Ännu glömmer vi dem ibland, han ber ju inte efter dem såm Trapp, direkt på morgonen, men hemma går han rätt duktigt med dem. Nu har han också börjat ha dem på dagis lite mer villigt. Skönt. Nu får vi bara hoppas att det också hjälper att korrigera lite (eller mycket!).
En gång har vi redan varit och byta ut näsdynan då den gick av och bågarna bakom öronen har han gnagat på men tycker han valde riktigt fina som passar perfekt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blir så glad för varje kommentar! :)