fredag 2 oktober 2015

full rulle

Tidigt: Väckning av skolbarn.
Powernapförsök på femton minuter, jag är i desperat behov av sömn.
Stiger upp, kokar kaffe, slänger ut två högar med barnkläder, allt från inne till utekläder med skor. Klär på mig och väcker resten. Äter. Springer till bussen.
Jobbar sju timmar och trettionio minuter. Det är fotograferingsdag och finklätt litet folk. Så himla söta! Duktig fotograf också! På eftermiddagen öser det ner och det blir lite blött och kallt för många. Hösten är nog här!
Paus. Går på café med ett par kollegor, ner till köpcentret i närheten,medan vi väntar. Har inte varit på café på evigheter, huh så dyrt allt är!
Traskar tillbaka till jobbet, regnet har upphört, tur nog!
Så följer mitt första föräldramöte i annat än förälderns roll. Så vuxet det känns! Åker buss hem på gott humör, det gick bra!
Butikspitstop.
Kommer hem och hittar flera barn i full färd med läxläsning. Att det ska vara så svårt med dessa!?! Pushar på. Sovtiden kommer emot.
Diktamen imorgon! Vi har inte övat än, det är fullt upp om kvällarna! Nu är det sista chansen, och vi är tvungna att tänja på läggdags trots tidig väckning.
Tandborstning och maila på wilma om strul från lärarnas sida. Feedback behövs väl åt båda hållen?!
En entimmes springtur i mörkret. Sprang tom. ut på de ensligare åkrarna igen, efter en mörkrädsla på några veckor.  Peppad av den minsta som behövde morötter i olika färger till mulleskogen imorgon. Dessa finns ju bara på palstan!  Älskar förresten att hans drömmatlåda nu ett par veckor varit: Morötter i olika färger, gurka, persilja och sallad!
Nu:lite sömn igen innan rumban sätter igång på morgonen igen.

Go´natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blir så glad för varje kommentar! :)