onsdag 4 november 2015

"Höstlov"

Eller sjuklov då. Alla barn blev ju passligt sjuka och de yngre måste stanna hemma i en och en halv vecka... Farmor var fin och kunde rycka in,två gånger, som tur!

Köpte vackra rosor för att pigga upp det hela. En billig bukett som jag stack in i en gammal bukett vi fick till Trulls kalas. Blev väldigt fint!
 Det positiva med sjuklovet var att de äntligen hittade brädspel! De spelade, spelade och spelade! Om och om igen. Och de kom överens!

 Mys i soffan och lugna lekar. Ovanligt.
 Och mer spel. Kimble, snigelspelet och afrikas stjärna turades om i snabb takt.
Innan hon åkte hem efter första besöket tog hon med barnen för att mata änderna. Mycket populärt!


och dessa är ju tama som hundar. Rätt tacksam aktivitet alltså! 
 På tisdag ville pappa bjuda oss på middag innan han sku åka iväg till hans föräldrar i Frankrike. Först ville nog ingen gå utanför hemmets väggar, men det visade sig vara riktigt uppiggande efter nästan en vecka inne. Men så kom öroninflammationen till Trapp, så man kan ju undra om det var en bra idé..


 I slutet på veckan fick farmor rycka in igen, för att vi sku få pusslet att gå ihop på nåt vänster, med viktiga kvällsmöten och sådant..  Farfar lärde ungarna göra fåglar.
Mera spel och många tårar då hon måste åka hem igen. Fast det bara sku ta en dag innan de sku ses igen på hennes födelsedag. Vilket då påminde mig om att det är fjorton år sedan vi började sällskapa med sambon, för hon hade nyss firat födelsedag då jag hälsade på hos dem för första gången. Fjorton! Grattis till oss alla liksom! 
 O ja. Kanske man önskar sig ett lite bättre lov nästa gång.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blir så glad för varje kommentar! :)