torsdag 5 juli 2012

Jag DÖR

Alltså vad "roligt" att ha dem hemma igen. Här har det då sannerligen inte sovits förra natten. Den lilla har varit arg och vrålat med jämna mellanrum, den lite äldre har blött ner sängen och varit vaken någon timme. Han har förresten tjugoåtta myggbett, bara på ryggen och axlarna, resten har jag inte ens orkat räkna. Att sådant. Nu ska jag packa lite simpparen och mellanmål och så ska iväg och träffa min kompis och hennes två söta flickor, till en ny park. Måste bara svänga in via labrat först.
Ha en solig dag!

6 kommentarer:

  1. Köp en Etono sticka från apoteket mot myggbetten! Märkte att betten försvinner 100 gånger fortare med den dessutom kliar det inte alls! Både mamma och barnen har varit mycket nöjda med den. (Eller så sitter det bara i huvudet att det ''hjälper'' ;D)

    SvaraRadera
  2. Man skall sakna för att orka uppskatta;) Skönt att du haft en bra "ledighet". Här kallar sista passet jobb före man igen är hemma en tid.

    SvaraRadera
  3. Du vänjer dig bara du återhämtat dig från den första chocken ;)

    SvaraRadera
  4. Hoppas ni hittade hem i rimlig tid från parken! Tack för fantastiskt sällskap och en super-kul parkkväll. Töserna älskade också det :)

    SvaraRadera
  5. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  6. Tovan- var via apteket. ;)
    v- Ja du har ju så rätt! :) O kämpa på du!
    Mia- vänjer sig väl jo, men nog sku ju nåt av våra barn ha kunnat vara en sådan som SOVER! :D
    linda- En timme tog det ju nog att komma hem också tyvärr.Mutade med kex. ;) O tack själva! En riktigt härlig sommardag!! Ooo så de njöt, o jag med faktiskt! fast lite sku man ju ha kunnat simma själv också... tack ännu en gång för paketen också! A har inte velat ta av blusen..

    SvaraRadera

Blir så glad för varje kommentar! :)