tisdag 31 maj 2011

Detta veckoslut

Har jag varit och sälja på lopptprg med min mamma. Roligt var det! Rekommenderar alla som rör sig i vanda trakten att ta sig till myrbackahallen de veckoslut där är jätteloppis! Tillsammans fick vi en riktigt bra summa för att sälja saker och kläder vi inte längre behöver. Det blev väl närmare 300 € fast bordet var nog jättedyrt, 50€! Så det lönar sig att ha lite mer eller dyrbarare saker att sälja om man inte vill gå på minus. Fick nog mycket sålt men endå blev det nog en del att bära hem igen trots att mamma också förde några lådor till återvinningscentralen. På hösten måste jag gå ingen. Det är inte så många som vill köpa halaren,vinterskor och vantar såhär inför sommaren..
Lite yrt med så mycket folk..
Medan jag var borta vaktade farmor barnen. Det hade gått jättebra och Trull hade varit nöjd och ätit rekordmycket, TVÅ små matburkar på en gång! Han tänker växa! ;)

De större två hade mest spelat fotboll ute, det är vårens hit, fotis hit och fotis dit! Tripp kunde inte ens somna här en kväll då han bara tänkte på mål och hur han spelat under dagen. Trapp stackarn är ju inte kanske riktigt mogen för riktigt spelande men gillar nog att springa efter bollen han med, tills han förlorar, då blir det tjut.
Full rulle bland äppelträden

Svärrisarna hade lagat huset så fint,hann tyvärr inte fota så mycket. Ny färg på alla trädelar
och vackra blommor i trädgården .

2 kommentarer:

  1. Jäklar så STORT loppis! Jag tror att vi bara masar oss till Sandvikstorget i sommar. Billösa som vi är.

    SvaraRadera
  2. Vi fick låna mina föräldrars bil så vi kunde ta oss dit. Men jo det ÄR stort! Folk är lite galna där också.De hoppar på en vid bilen medan man tar ut sakerna för att få det bästa billigast. ;)

    SvaraRadera

Blir så glad för varje kommentar! :)