tisdag 17 september 2013

Fredagen den 13

Visst är det alltid lite pirrigt med dessa fredagar. Inte är jag nu sådan att jag tror på sådant alltför mycket, men aldrig kan man ju veta..
Nu visade det sig vara en riktigt utmärkt fredag endå, i bästa sällskap! Linda med de sötaste flickorna kom alltså på besök mot kvällen! Och de lekte så fint tillsammans, de yngre! Den äldsta var ute med sina egna vänner och scoottade, åt med oss och låste in sig igen. När blev han så stor?!

Två -07 barn och två -10. Butik i den höga sängen.

 Fredagsmiddag i bästa sällskapet. Vårt fina gäng! Tänk nu, sex fina ungar har vi nu då vi träffas!
 Fast en av dem hamnande ännu ligga helt ensam på golvet. Men hon mindade inte det som tur utan tjattrade glatt så hon inte glömdes bort.
 O ja, så länge behövde hon ju inte ligga där ensam. Med jämna mellanrum var det någon som inte kunde motstå att gosa lite med den söta.
 Inika blev fascinerad av pojkarnas nya pryl. En högt spelande och skällande hund med blinkande lampor i ansiktet, som dansar. Det är ju tråkigt så tråkigt att batterierna nu håller på att ta slut..
 Hon var modigare än storasyster i samma ålder. Då hamnade vi gömma undan alla våra masker då hon kom på besök. Här står ju en modig (om än lite nervös) klon. Tror det var bra att hon inte såg sig själv i någon spegel..
 Lekarna på övre våningen fortsatte.
 och klockan blev mycket innan de gick med på att gå hem. Tiden flyger alltid förbi i så gott sällskap. Tack finaste ni för ert uppiggande besök!

En stund senare såg det ut såhär på soffan. "Mamma kom och titta! Han sover så sött"
 Så fortsatte jag med huisigt fredagsprogram då barnen somnat. Bytte ut nästan hälften av vattnet i stora akvariet och skrapade bort alger från glas. Mitt spännande liv. Nå, men det känns alltid så bra efteråt då man ser hur de blir glada av lite happening och fräscht vatten.
 Så städade jag ännu hela vardagsrummet, för andra gången samma dag. Vid tolv följande dag var det så väldigt städigt och hemtrevligt igen.. Jag blir så matt, så matt..


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blir så glad för varje kommentar! :)