måndag 9 september 2013

Röstningstiden gick ut

Igår kväll efter springturen, i samband med duschen, rök det av. Flätade håret och sågade mig igenom den med saxen. Gick med ojämn nedre kant, sådär passligt vilt. Nu går det så mycket snabbare att tvätta och torka, kan vara bra om man ska börja jobba och ens verka fräsch.

Döm min förvåning imorse då ingen av mina kära män märkte att över hälften av håret fallit av! MINUSPOÄNG!

Själv sitter jag och viftar på huvudet med jämna mellanrum och känner mig så lätt.

Och visst. Flätan sparas antagligen tillsammans med alla de andra sparade, man vet aldrig vad man kan behöva dem till i framtiden. Kanske jag kan isolera ett hus eller nåt.. Har nämnligen redan en bra samling av dessa. Vadå himohamstraaja?!


Som bonusbild får ni se balkongen imorse då solen steg innan Tripp sku iväg till skolan. Rävsvansarna är helt olika. Den till vänster, frodig och fin med vackra hängande blommor. Den till höger spinkig och skral, missfärgade blad och tjocka bollar till blommor. Längst ner på stjärnögonen ser man vad krypen gör till mina blommor, suger ut saften ur dem tills de liksom skrumpnar ihop och dör. BLÄ!

2 kommentarer:

  1. Tack! Är rätt nöjd. Fast sambon påpekade att det ju är helt snett. Nå det ska ju vara det!Ville ha det längre framtill så man just och just får det i ponnysvans vid behov. :)

    SvaraRadera

Blir så glad för varje kommentar! :)