måndag 4 november 2013

A och Aa

Vi hade Trapps första förskolekompisbesök här för en tid sedan. Det roliga är att han heter lika som Trapp men namnet skrivs med ett A istället för två. Det finns faktiskt hela tre barn som heter Amos (med ett och två a:n då) i dagishuset. Det som kändes så ovanligt då det gavs. Nu är det Amos I  (Trulls bästis roligt nog!) Amos H och då Aamos T. Trull satt hela bussresan och tilltalade dem med dessa namn med bokstav efter. Lät lite roligt. 
Det gick så bra så. Trapp har åter igen hittat en zen-vän. En lugn och snäll kompis. Han verkar trivas med sådana, roligt nog. Hemma är han ju busungen som muckar gräl med bröderna, på andra ställen är han den snälla och lugna. Min tvilling (i horoskop då), med två helt olika sidor.. 
De lekte egentligen mest med Bakugangerna, de som legat ensamma i korgen så länge nu. Bra att också de kom i användning, då vi en gång har så massor av dem (Tripp samlade på dem som mindre). De hittade på egna regler och blev det nära förlust kompromissade Trapp duktigt så inte vännen blev ledsen. Jag var riktigt stolt över honom måste jag medge!
 Efter många timmars lek, blev det våffelkalas. 
Det var så lugnt och trevligt här, borde verkligen ha hem vänner oftare, de beter sig oftast mycket bättre då! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blir så glad för varje kommentar! :)