måndag 4 november 2013

Loppisfynd!

Två gånger i året brukar jag gå på loppis till skolan där mamma jobbar. Har varit på dessa sedan jag var barn. Det brukar verkligen löna sig! Det går en hel del utländska barn i skolan och deras lite speciella saker säljs sedan för oftast rätt billigt. Jag brukar inte gå hem precis tomhänt om vi säger så.. Inte heller denna gång!

Traktorer och lastbilar. Med ljud och tom. ljus. För en eller två euro styck. Kunde inte motstå fast sambon var lite sur på mig. Harmar bara lite att jag inte sparade dessa till julen, tror inte dessa kan slås så lätt. Och ingenstans kommer jag att hitta nåt liknande för sådär billigt!
 Retro tunikor. (minda inte den ursnygga bilden, vi har liksom lite dåligt med stora speglar i huset..) Denna och en gul med orange figurer. Två euro styck. Så sköna, så fina! Leggingsarna hittade jag på Prisma på -70%.  Nöjd med också dem..
 Leksaker. Hade bestämt mig för att sätta av föräldraföreningens frivilliga summa på dessa istället då dagiset är nytt och utan saker. Flickorna har haft sååådant drama i korridoren då inte de minns att ta med sig egna utklädningskläder hemifrån, och alla har ju säkert inte sådana.. Tyvärr var det dock lite dåligt med just flickutklädningskläder denna gång. Men en kjol och en klänning hittade jag. Den röda i synnerhet hade blivit en hit i gruppen då de fick den. Smycken fick de också en hel hög, också sådana med dedär ljuuuvliga prinsessorna på sig (ja ibland är jag nöjd att våra är pojkar..). Böcker till de minsta, med sådana där bilder man kan känna på. Verktygen blev hos oss, dem tyckte pojkarna inte vi kunde leva utan, men käpphästen blev de lyckliga över på dagis. Det har varit riktigt pop med sådana där nu, och nu har huset då en egen! Två glittriga ponnyn med tillbehör fick de också.
Jag var mycket nöjd med mina kap, och jag vet att barnen säkert tyckte lika!
 Och så en stol. Som går att luta bakåt (och då i samma veva få upp ett fotstöd, recliner heter det). Egentligen tänkt till Tripp, men som visade sig vara passligare för de två mindre. Tigern kunde jag inte heller motstå, den fick komma med.

Att sådant denna gång. Det var nog inte allt som kom på bild nu. Trapp blev tex. helt salig över en Wall-e, ni får se bild på den en annan gång.Men som sagt det var definitivt värt ett besök!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blir så glad för varje kommentar! :)