måndag 11 november 2013

Prinsessfluff och glada barn

De går ju i ett helt nytt dagis, barnen. Det är alltså ännu brist på det mesta. Som utklädningskläder. Som du kanske minns köpte jag en del till huset på loppis för några veckor sedan, och nu då jag senast var till läkaren tog jag en sväng till loppiset som ligger bredvid hälsostationen. Det första jag såg då jag kom in var detta, en prinsesslåda!
 Priset. Mänskligt, ja tom. billigt! Och inuti var det två klänningar och en hel del tillbehör. Bredvid hängde det ännu en klänning. Just i rätt storlek för flickorna i Trulls grupp, de som är så prinsesstokiga, hela högen..  Så tog med mig lådan hem, plastade pafflådan med bokplast för bättre hållbarhet och förde den till dagis då jag hämtade barnen. Det lär ha varit glada barn följande morgon. Och det gör mig glad. Ja jag fick tom. en kram av en av de som jobbar där, som tack, det värmde!

Och temat loppis fortsätter med en av mina fantastiska outfitbilder. Den andra härliga retrotunikan jag hittade på loppiset i mammas skola. Ny, för två euron. Leggingsarna är tidigare loppisfynd. Halsduken värmer min onda hals (ja eller det är bra att leva i hoppet åtminstone). Fast ja nu är jag ju redan nästan frisk! (Har kanske glömt att klaga om min sjuka då det var dåligt, till sist trodde jag ju jag sku få hjärtattack ocdö typ, kunde inte andas heller. Lite antibiotika senare gick det åt bättre hållet men nu känns det igen lite sämre tyvärr, fast streptokockerna har kanske åtminstone försvunnit för halsonten är borta..)

3 kommentarer:

 1. Vilka fynd! Och vilka härliga färger på dina egna kläder!

  SvaraRadera
 2. Så fin du är. Till hjärtat och det yttre. Vilken fin gest att ge denna låda.

  SvaraRadera
 3. Mia- ja säg inte annat! Det blev 6€ för allt! Jag lät bli att betala till föräldraföreningen och slösade mina slantar på saker istället, så vet jag att det blir rätt. ;) Om man köper nytt blir det ju dessutom så sjukt dyrt, är alltså nöjd med mitt val. Och tack, jag älskar ju färger! <3

  Tack V. <3 Har ju sett tårarna då de glömt sina kläder hemma, så vet att detta kom till stor nytta! :)

  SvaraRadera

Blir så glad för varje kommentar! :)