onsdag 14 maj 2014

Årets ballonger

Det var ju en valborg här emellan. Med tillhörande ballonger och val av dessa. Vi hade tänkt köpa våra från Prisma, i god tid innan då de endå inte skulle vara hemma på valborg och första maj. Men. Nu hade de så gärna velat ha My little pony-ballonger. Och det fanns inga! Stooor besvikelse från den yngstas sida. Ingen annan dög. Trapp valde en annan, men var nog inte heller hundraprocentigt nöjd. Vi hade ju sett att det finns att få MLP ballonger, på en affish i parken..

Men. Intill farmor och farfars hem låg en ballongförsäljningshall, där de ännu till är mycket billigare. Skickade således iväg dem för att köpa tre likadana Rainbow dash. Vilket de såklart gärna gjorde, varefter de kom för att träffa oss, dagen efter.

 Med sig hade de alltså dessa! Så fina!
 Fast en hade blivit dålig sedan de köpte den, läckte tydligen. Så Tripp uppoffrade sig, han sku få en ny, bara vi hittade en i närheten..

Men vi hittade ingen följande vecka. Det bara inte fanns! Så han fick en ersättande. Som självklart blev allas favorit och den som alla ville ha! En med alla ponnyna på sig.
Medan farmor underhöll barnen så åkte sambon och jag iväg för att köpa mull till koloniträdgården. Man måste passa på då man kan, vi har ju inte den där bilen som ibland vore så bra att ha. Men tur fixade det sig såhär. Borde bara få köpt så många fler liter, och annat som behövs..

De gapskrattade och var helt svettiga då vi kom hem. Ingen nöd på någon!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blir så glad för varje kommentar! :)