tisdag 6 maj 2014

Babyshower

På långfredagen hade jag program, program jag bokat in redan långt tidigare. Så jag låtsades jag kände mig bättre, tog mina knytisingredienser och åkte till Kottby, samma väg vi åker så himla ofta.. Där plockades jag upp av Anni , hennes söta lillplutt och D hon redan plockat upp tidigare på vägen.. Så åkte vi mot Sibbo.

Det var en glad och söt liten typ som satt på framsätet. Bara den bländande solen i ögonen fick en att bli lite missnöjd, men det förstår man ju!

I Nickby träffades sen ett gäng bilar, varav en var rätt fylld av rosa ballonger. Fnissade glatt då jag såg den. Så fortsatte vår förväntansfulla karavan mot finaste N:s nybyggda hus, huset jag nu äntligen fick se live!
Och stort kramkalas på gården. Hon blev glatt överraskad, fast hon levt i tron att just få äta på sushirestaurang..

 Den fina hubbyn hade fint lyckats hålla hemligheten!
 Så invaderade vi hemmet och tog fram den alkoholfria skumpan. Lilla fina Mira jag är fadder till (och hennes mamma såklart) var också med på partyt. Vi har ju endå hållits ihop, vårt gäng, sedan första klass!
 Det delades ut presenter man kan tänkas behöva med en liten plutt i huset. Grodor som N gillar blev lite temat på presenterna.. Och kolla nu en sådan underbar plats för matbordet de har!! Vilken utsikt!
 Och det bjöds bara på mat som den stackars nuförtiden rätt allergiska soon-to-be mamman  kunde  äta.
M-a-s-s-o-r med gott såväl i "riktig" matväg som i bakverk! Slurp!!
 Så blev det lite lekar Anni så fint hade fixat! Gissa hur många godisar i nappflaskan, gissa barnsången, känn igen mumindalstyperna och gissa magomkretsen tex. Jätteskoj och inte alltför lätt heller! Tack för den välplanerade programpunkten!! O att man orkar se sådär pigg o fräsch ut trots en sådär liten man i huset, respect!


Det var en super dag!! Så glad att få träffa alla fina människor igen och så glad att få se det fina hemmet på landet. Önskar så mig nåt liknande en dag! O tänk, helt underligt att tänka att vår fina N snart är mamma!! Så härligt! Lycka till med allt vännen min! <3 Nu är det bara att vänta och se vem av oss som kom närmast det rätta datumet och vikt o längdmått.. Hih.

2 kommentarer:

  1. Tack för en helt huippu dag! :) Blev nog så överraskad! Hoppas det är okej att jag lånade av dina bilder till min blogg när jag en gång inte hann ta så många själv.
    Krams! <3

    SvaraRadera
  2. Nå hördu varsågod, och tack själv för att du släppte in oss i ert fina hem! ;) Självklart är det ok! Kram på dig med, eller ER kan det väl kallas. :) Inte länge kvar nu..Hurja! <3

    SvaraRadera

Blir så glad för varje kommentar! :)