lördag 24 maj 2014

Dansa natten lång..

Efter att ha fått sova en natt ostört då barnen var hos farföräldrarna råkade jag stöta på en "event" på Facebook. Gammal hederlig progressiv 90-tals trance sku spelas på stället jag typ bodde på innan barnen, då för elva år sedan. Funderade och velade en stund. Hade ju inga kläder, inga skor. Känner ingen.. Men längtan efter att få dansa var stor, det är ju endå det jag älskar att göra, kanske mest av allt. Så jag morskade till mig, grävde fram nåt gammalt ur skåpen och uppoffrade ett par vita bellerinor (de var inte vita och inte ok efteråt..). Ja och så orkade jag tom. färga håret på nytt då ingen färg ju fastnade senast i mitt alltför hälsosamma hår. Hah.

Taggad och glad.
 Och vet ni. SÅ jag NJÖT!! Dansade som en liten vild kalv ute för första gången. Vad gör det att inte man känner nån då man endå inte har tid att tala då man bara vill dansa!? Och visst var där ju några av de gamla ansikten man brukat träffa här, dj:n (Proteus) älskade jag att dansa till redan då, och han har sannerligen inte börjat spela någåt sämre! Oj så jag log, nästan tårfyllt, och struntade helt i vad andra tycker om att jag lever ut till musiken. Då lamporna gick på var jag helt oförstående, var det slut nu redan? Hemma var jag först närmare fem..

Och steg upp och gick på loppis mittemot vårt hus klockan tio. Där jag igen hittade en hel del.
 Filten var bara fem euro, och så fin, och ny tror jag! Trull gillade pusslet och ponnyn och de små bilarna fick åka till hans dagis.
 Och innan de kära kom hem hann jag laga balkongen i lite somrigare skick. Hittade en så fin plastmatta på Tiger, passar perfekt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blir så glad för varje kommentar! :)