torsdag 7 maj 2015

Kalas

Han har hunnit på flera kalas igen, Trapp. Väldigt olika alla, och alltid är det "det bästa". Härligt så!

En klasskompis firade i Gardenia. Blev så glad över det då jag är så orolig över ställets framtid, och hade just klickat vidare olika Gardenia länkar på FB innan jag öppnade mailet med inbjudan.

Kortet tyckte jag blev riktigt passligt.

 Han hade väldigt roligt och hade vunnit ett papegojhäfte i bingo. Nöjd! Trull däremot stortjöt då inte han fick gå in och kolla på fiskarna..
 Men de fick klättra en liten stund utanför innan vi måste vidare för att träffa Tripp på busshållplatsen.
 Vi åkte alltså till itis för att köpa springskor åt de båda större, nya skor till Tripp och kepsar åt Tripp och Trapp. För en gångs skull hittade vi allt vi sökte och var nöjda (förutom med hur mycket pengar det gick åt..). Ballonger fick man dessutom (jeejee,not) då det var nånslags Itislördag. Vi gick också och valde Trapps nya glasögon. Rätt så lätt. Ungefär samma modell som de förra, annan färg bara. Äntligen! De förra repades ju i oktober..
 Dagen avslutades på akvarieavdelningen i Faunatar. Mysigt med soffa man kan sitta på medan modern fiilistele.
 Följande kort var lite häftigare. Till en starwarsfan som firade med neppistävling på stranden. Det ÖSTE hela morgonen och det såg illa ut, men då kalaset började hade regnet upphört just ovanför stranden (några kilometer längre bort, hemma hos oss, regnade det hela dagen).  Också detta gillade han jättemycket och blev inspirerad till också egna biltävlingar.
 På kvällen låg dimman tät över vårt område. Tycker det är så mysigt med denna omfamnande dimma. På skolbyggnadens tak, som man ser tvärs bakom gårdens parkeringsplats, satt ett gäng måsar. Det såg så fint ut på nåt sätt med tjattrande vita fläckarna i den vita dimman så jag följde med dem ett gott tag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blir så glad för varje kommentar! :)