torsdag 11 juni 2015

Vårfest

Han hade en så fin vårfest, min minsting. Det hade ju varit en svinkall och blöt vår, men då dagen för festen kom sken solen! Tur det, för också i år hölls festen ute i den gröna fina parken. Sådan vårkänsla man fick!

Vi hade satsat på blommor i år. Trull valde själv, var nöjd med hans val!
Pysslade kort och Trull ritade så fina bilder han kunde! Försökte googla fina dikter till dagisfröknar som slutar men hittade inget passande. Knåpade alltså ihop eget. 

 Han har alltså haft en och annan minnesvärd bula genom åren.. Heh.
Han fick ha ledigt under dagen, då vi ofta haft honom hemma då sambon börjar först tre på kvällstursveckan och jag kunnat ta över då om jag haft morgontur, som denna morgon. Men så fick han joina sitt gäng och träda fram tillsammans med dem. I år uppträdde han också bara då han sku och nog är de ju så fruktansvärt söta då de spänt visar vad de kan!

Min lilla maskros i dans <3 
 Tummen upp- det gick bra!
 Tom. stora Tripp kom för att se på minstingens fest, är alltid så glad då jag får ha dem tillsammans alla tre! Det börjar nämnligen vara allt mer ovanligt, så det gäller att njuta! Kolla nu förresten på parken! Vi brukade gå är igenom också innan dagiset flyttade hit, har gillat att gå omkring i det gröna, mitt bland alla vilt trafikerade vägar.. Vi hade nog en himla tur med dagisets placering då vi fick ett dagisbarn.
 Så delade han ut gåvorna.

 Och vi åt och härjade lite.
 Innan det var dags att tacka för oss och en fin fest! Men ännu sku han lite sitta i det fina trädet innan vi kunde gå till bussen.

Oj vad mitt hjärta hoppas att nästa år ska gå lika bra, att han känner sig lika trygg med den nya egenvårdaren (som inte vi ens vet vem det blir..). I höst ska de vara tjugoåtta (!!) i gruppen, som redan nu varit full. De kommer inte längre att rymmas och sova, de "stora", han som sovit varje dag där. Hur de ska få det att funka vete fåglarna, och hur många barn som förstörs på vägen, ja det får man se i framtiden.. Är så arg och besviken! Men har inga val, får bara hoppas att vi kan fixa och trixa så han kan ha lediga dagar också nästa termin, för att konstant gå omkring i dagiskackel är nog inte bra för någon! Barn behöver bli sedda och hörda!

Men hans fina C, henne kommer vi inte att glömma! Tack för allt!! <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blir så glad för varje kommentar! :)