fredag 12 juni 2015

Viks MLL:s 5-årsjubilé

Alltså Mannerheimsbarnskyddsförbund (på finska) firade att de haft en aktiv grupp här på området i fem år nu, med en glad dag i parken. Olika program för de små, lotteri,fiske och mer. Våra barn börjar kanske vara lite stora för sådanthär, märker jag, men ville endå passa på att visa mitt stöd och träffa gamla bekanta. Så lockade iväg de två yngre på efterrätt efter lunch! Hih.
Så bekantade de sig med en pojke Trull redan träffat ett par gånger, och alltid kommit bra överens med. Julius-pojken blev nu fort också Trapps kompis, fast han bara nyss fyllt fyra. De lekte i timtal, jättefina olika fantasilekar i olika delar av parken. Hans mamma och jag hann prata alltmöjligt under tiden, och det var ju ovanligt för mig, inte precis den socialiserande parkmamman alla gånger..

Det var ett mycket dramatiskt slut på det hela då vi tvingade dem att gå hemåt- åt olika håll efter en eftermiddag i parken. Ingen hade velat sluta leka. Men vi bor ju på samma område och måste nog tydligen försöka fixa fler lekstunder för detta gäng!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blir så glad för varje kommentar! :)