onsdag 9 oktober 2013

Blommor till hjärtevännen

Han har blivit så förtjust, så förtjust, min fina sexåring. M går i samma förskola, och tänk, hon bor inte långt ifrån oss (inte helt att räkna med då det är sex kilometer dit och barnen bor rätt utspritt). Hennes lillasyster går i Trulls grupp och de kommer också fint överens. Hon har också frågat mig aktivt, enda sedan hon fick veta att vi bor i närheten, när hon får komma på besök. Sötis!
Nå förra veckan ville Trapp ge blommor till den bästa flickan, M. (Tänk, min unge charmör, hoppas det håller i sig då han blir äldre!). Vi gick alltså till palstan och plockade de finaste han hittade där (fanns tyvärr inte så mycket att välja mellan längre) innan det utlovade köldnatten kom. Hela vägen hem från palstan skuttade han också iväg från vägen mot ängen för att snappa åt sig de finaste blommor han såg på vägen, så hon sku bli glad!  Dagen efter hade vi stämt lekdate i parken nära dem nämnligen, så att han kunde ge henne blommor utan att de på förskolan ser det.
OJ så han väntade, och väntade. Skuttade fram längs gatan då vi gick, trots en lååång dag bakom. Och de lekte så fint tillsammans i den kyliga kvällen, tills solen gick ner och vi måste gå hem.

Träffade dem i "A-parken" där vi inte varit på nåt år faktiskt,fast den ligger på området.. Den är nämnligen kanske lämpligare för aningen större än Trull. Men han gillade "bryggan" mycket, och de sparang alla glatt fram och tillbaka på den.
 Nätet var inte riktigt i hans kategori,men de andra klättrade glatt.
 Och så hittade de på en massa tillsammans, trädet var tex. en butik.
 Och de med omtanke och värme utvalda blommorna väntade på att överräckas innan vi skiljdes åt. Jag tror hon verkligen blev glad. Åtminstone verkar hon gilla att vara med honom, där satt de tex. tillsammans på "bryggan" med armarna kring varandra.. Hon som han "aldrig,aldrig ska glömma". Hans bästa vän! Så oskyldigt och hjärtevärmande. Sötnosarna. <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blir så glad för varje kommentar! :)