lördag 5 oktober 2013

Tunikor från Sagolandet

Oh, Var inne på finaste Sonjas blogg och såg detta!Vilken underbar klänning!
Klickade in mig på länken Sonja hade lagt in i sitt inlägg och ännu vidare, hit. Då blev jag lite kär. Och snål. För jag vet att jag kunde göra det där. Bara jag fick mig själv igång, och någongång hade tid. Nu sitter jag och funderar. Om man borde sätta maskinen igång nåt tag, för första gången på länge. Har sådana mängder med tyg här hemma! Sen när man hinner alltså. Just nu ska jag gå igenom loppisstuff för att infinna mig vid mitt bord imorgon på morgonen klockan nio! Ni är välkomna på uppköp där kring tio. Det är nära som tur, "invånarhuset" Kaari där det nu ska ordnas lopptorg en gång i månaden. Jag är så glad över detta, då vi aldrig kommer iväg längre än det, då inte vi äger någon bil. Nu vill jag få mera utrymme här hemma! Det är ju endå inte så att våra kläder krymper med åren precis..Och så drömmer man då tydligen ännu om mer.. Men faktum är att jag är i behov av lite arbetskläder, man har inte kanske sas satsat så mycket här genom mammakarriären, om vi säger så.

2 kommentarer:

  1. Hej! Kul att du länkade, har typ hänt senast för 100 år sedan att någon länkade till min blogg. Tunikan skulle passa dig. Om man satsar på något man verkligen gillar och använder brukar dte vara värt varenda cent tycker jag. Kram till dig.

    SvaraRadera
  2. Nu kände jag ju mig lite tvungen, blev så förtjust. ;)
    Ja, det skulle den nog! Och tänkte sådär just idag då jag gick omkring i min dyra jacka jag är så nyförälskad i, den kommer jag att använda tills den inte längre håller, är SÅ nöjd med den!
    Kram på dig med!

    SvaraRadera

Blir så glad för varje kommentar! :)