måndag 7 oktober 2013

Då man får lust att lägga sig i..

Var på uppköp inför minstingens kalas då det var en annan mamma med sina barn vid samma hyllor för att också handla kalastillbehör. Den ungefär fyraåriga flickan ville ha prinsesstallrikar till alla gästerna. Mamman lät upprörd och frågade gång på gång vad dottern sku tycka om hon fick dukat med "pojkmotiv" på kalas hon gick på?! Jag kunde inte tro mina öron! Såg dottern bli ledsnare och ledsnare när mamman försökte få henne övertalad att köpa pojkmotiv till hennes pojkgäster istället för de fina prinsessorna dottern hade velat bjuda godsakerna ifrån, på hennes kalas!
Hur kan man tänka så avigt som mamma?!

4 kommentarer:

 1. Ja, fy. Och varför skulle inte pojkar vilja ha prinsesstallrikar?

  SvaraRadera
 2. Nå precis!! Vissa älskar ju prinsessor och de andra får väl finna sig i vad den som HAR KALASET gillar! Kan inte förstå mig på sådantdär tankesätt! Kära nån, de är ju små oskyldiga barn! Kan man nu inte få ha just en sådan fest man själv vill?!

  SvaraRadera
 3. Och flickan får inte själv välja hur hon vill attårets höjdpunkt för just henne skall vara... Genus i all ära, men glöm inte bort den unika individen.

  SvaraRadera
 4. Nå det var ju det jag tänkte, det är ju dagen de väntar på i all evighet. Så kommer den- och man får inte bestämma själv?! Hur fel blir inte det?!

  SvaraRadera

Blir så glad för varje kommentar! :)