torsdag 20 augusti 2015

Systra mins födelsedag,filmkväll på bio och sushi på det!

Det blev brått att hinna med allt sista veckan jag hade ledigt. På fredag tänkte jag att vi slår till stort och går på bio allesammans, för första gången som ett gäng. Innan vi åkte in mot stan var vi efter Trapps nya bågar, då de förra gick sönder efter bara en månads användning.
Så kom vi in till stan i god tid och hann hälsa på minsta systern och hennes sambo i deras nya lägenhet. Så ljust och fint, och mitt i stan! Trull hade valt en vacker bukett hennes födis till ära och så fick de goda ärter innan vi drog vidare från deras vita soffa, innan det hände nåt med den.. 
 Filmen vi såg var "kätyrit", med minionerna. Trulls första 3d upplevelse. Filmen var rolig, men mycket våldsam. Ett stackars barn bars storgråtande ut.. Vår lilla avtrubbade lillebror brydde inte sig så mycket, det räckte med lite handhållning då det var som mest spännande.
 Efteråt tänkte jag att vi nu passar på och äter ute då vi nu en gång är i gång. Så vi letade efter sushi. Detta ställe skulle stänga om tio minuter, så vi frågade hur noga de var med stängningsdags!? Inga problem, har vi kunder är vi öppna, var svaret. Så vi började plocka åt oss från buffén, då hon sprang fram och sa att nejnej, kocken håller på och lagar färska portioner i köket! Efter stängningsdags! De talade vänligt med oss, var imponerade över de tre pojkarna vi hade och satte sig ner och åt vid bordet nedanför. Jättetrevligt ställe alltså, och vi var mycket nöjda att vi vågade ställa frågan istället för att bara gå någon annanstans.
En utmärkt fredag, med det bästa sällskapet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blir så glad för varje kommentar! :)