lördag 23 mars 2013

Inte kanske smartast i gänget..

Pojkarna, de två yngre, hade lekt med bilar. Jag var i badrummet då jag hörde hur Trapp började köra på väggen utanför med någon småbil. Efter en stund började jag fundera över ljudet bilen hade. Hjulrull längs med väggen och pam, hjulrull och pam. Lät som om de sku ha fallit rakt neråt. Men vänta!? Jag fattade vad han höll på med...
Vi har alltså ett par hål i väggarna här. Det var ett material som de sparade med då huset byggdes. Tunna som paff  är flera av dem. Denna har det blivit hål i då barnen slängt upp badrumsdörren så hantaget träffat väggen, lite för hårt, lite för många gånger.
Nu stod den kortaste och fyllde väggen med småbilar..
Efteråt stod han sedan där med ynklig min och upprepade favoritbilarnas namn. Inte den vassaste pennan i penalen, om man säger så..

Sambon litade inte riktigt på att detta verkligen hänt. Så han lånade sin fars leksak, en kamera i ändan av en sladd som man kan titta in i trånga ställen med.


Det tog en stund men så hittade han högen..
En lång rad med småbilar, från vardagsrummet till köket, har parkerat (en sista gång?) bakom väggen..
O vad ska man nu då hitta på??

6 kommentarer:

 1. Det finns sånadär magneter som har långt skaft kanske det skulle lyckas med en sån... -K

  SvaraRadera
 2. Problemet är ju att inte alla är metall, vi funderade nämnligen också på det. :/

  SvaraRadera
 3. Hmmm då blev det lite svårare... Ni måste väl slå ett hål till på väggen =) (äh dåligt skämt ja vet) O så e dom ju viktiga just precis DE bilarna som är svåra o rädda, voi höh då -K

  SvaraRadera
 4. Vi funderade på om man sku göra ett litet hål nertill under golvlisten, om den lossnar lätt. :/ Men får se. Att de alltid ska vara så intresserade av alla små hål och skrymslen. :D Att fälla ner bilarna bakom soffan (som är så stor och inträngd mellan väggen och möbler att den väldigt sällan flyttas) är en annan favorithobby. ;)
  O ja här är nog så många och köra bilar att man säkert måste rädda dem i nåt skede.

  SvaraRadera
 5. Här kan vi ana att mete är en programpunkt för er, skämt åsido, visst är det en kul grej att minnas på äldre dagar men just nu inte så roligt för lilleman. Hoppas ni får ut bilfyllningen.

  SvaraRadera
 6. Heh, nå man måste väl kanske prova det först. O försöka se vad där sedan blir kvar?!
  Han hittar nog på en hel del denna lilla. :D Mycket företagsam!

  SvaraRadera

Blir så glad för varje kommentar! :)