lördag 23 mars 2013

Två och tre

De trivs så tillsammans, den äldsta och yngsta. Tripp har alltid älskat små typer. Bett om småsyskon och tom. planerat babynappning på bussen innan han fick fler av dem. Trapp igen avgudar båda de äldre men Tripp litar han ju på så totalt. Hans klippa.
Nu var Trapp ju borta flera dagar för en vecka sedan. Hos farmor och farfar, ensam, för första gången i det fem och ett halvåriga livet. Alltså här var så lugnt. O dessa två hann chilla och kramas. Hoppa och skratta. Göra volter i sängen och "sova" på golvet i vardagsrummet.
Kärleken. <3


Vi hade jätte tur också medan Trapp var borta. Då vi varit hos läkaren med Tripp, som igen hade brutit sin tå då han flängde ner från högsängen (ja han har haft hjärnskakning två och bruten tå två gånger..), gick vi på loppiset invid (i Rönnbacka) som jag aldrig varit till innan. Två fina starwars dräkter i precis rätt storlek för Tripp, två stora minigrippåsar fulla med legogubbar för en struntsumma och en hel del annat smått och gott (fast inte det fiiina svärdet, riktiga, som Tripp så gärna köpt).


På lördagen kom då Trapp hem igen. Farmodern frågade ganska fort om de kanske borde ta hem honom igen. Så hårt gick det till direkt. Vår primus på andra ställen är rätt krävande hemma om vis äger så.. Men lika kär, såklart, för det! Men friden var slut.
De provade dräkter (den Trapp har är alltså gammal, den andra var en DarthVader)

och härjade på som tokar
åt lite goda chokomunkar och njöt av farföräldrarnas sällskap
 Så var det det vanliga gänget igen. På gott och ont.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blir så glad för varje kommentar! :)