söndag 21 september 2014

En nöjd biblioteksbesökare

Vi har ju brukat låna rätt mycket böcker på biblioteket. Men alltid på mitt kort. Nu bad de från skolan att eleverna på ettan sku få egna bibbakort för att kunna gå och låna med skolan. Roligt, tänkte jag. Och förra veckans fredag, innan vi gick för att köpa vår fredagsmat, stannade vi vid biblioteket och skaffade det lilla kortet åt Trapp.

Han tyckte det var väldigt tråkigt att sitta och svara på frågorna farbrorn frågade oss, men var nöjd då han signerat kortet och genast fick ta det i bruk! Jag råkade nämnligen ha en bok som vi borde ha haft med oss för att få låna fler, men nu kunde han välja ett par nya, på eget kort!

 Den andra var bara nöjd med besöket,han! Han saknar bibbabussen så mycket. Den kommer ju så tidigt på eftermiddagen att vi aldrig har en chans att besöka den numer.. Jätte, jätte synd! Nu blev det också bara ett kort besök, hade ju ännu butiksbesöket och filmkvällen framför oss. Men bättre med ett kort besök än inget, tycker jag! Vi får nog vara lyckliga över att det finns sådanahär ställen för barn (och vuxna). Där de verkligen är välkomna (men hallå folk, är ni på biblioteket med era barn, lär nu dem bete sig ens lite! Tycker inte om att man skriker och har sig där, någon kan ju verkligen sitta där och studera eller vila öronen..).
 En annan hade  tappat en tand i skolan. den har suttit lös sedan förra vintern. Så det var nu på tiden!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blir så glad för varje kommentar! :)