tisdag 2 september 2014

Höstfärg och loppis

Tog då det stora steget förra veckan. Färgade håret! Det blev inte alls vad det sku, det var upptaget i badrummet då jag sku skölja av färgen..Men egentligen blev det helt ok, också såhär som lite mörkare.. Love apple heter färgen, och det passade ju bra då vi på fredagen snodde lite äpplen under äppelträdet intill dagisgården, där vi igen hängde en god stund med min lilla plutt medan Trapp var på kalas. 
 Det är nog en sådan lycka att få hänga med denna människa! Och i sådan sol och grönska. De har en fin park kring dagisgården, älskar det gröna där, "mitt i stan".
 På lördag var det ju städdag. Hade tänkt sälja mera också, men då Tripp och hans far åkte iväg på Finska mästerskapet i scootning till ishallen (tänk, han vågade delta, min lilla modiga son!!) så blev det loppis på torget i lite mindre skala med de två yngre i mitt sällskap.

Först gick vi ett varv kring de som redan sålde och köpte några små saker, så bredde vi ut vår egen filt. Och där satt de sedan och lekte (också med saker de tog tillbaka från vår filt) i flera timmar.
 Vi fick ihop bara elva euro, så hemskt lönsamt var det ju inte! Det kom liksom aldrig några kunder till torget, tyvärr. Men såg en massa gamla bekanta man inte sett nu på det senaste året då inte man hinner hänga i parken längre.. Dem hann man nu då prata med då man en gång stod där, och Trapp hittade en ny kompis de lekte fint tillsammans med. Så på mindre saker fronten - inte så bra, men annors en väldigt trevlig dag!
 På eftermiddagen slogs de mot drakar och tigrar.
 Och på kvällen kom mamma på besök. Hon hade med sig svampar pappa plockat (jag vill OCKSÅ till skogen!!) och så fick jag äntligen visa palstan för henne då vi tog en promenad dit med de två yngre..

3 kommentarer:

 1. Länge sedan jag tittat in hos dej. Skoj att ha massor att läsa ifatt. Ditt hår blev ju jätte fin färg. Jag gillar det!

  H. Jessica (mammapappare :) )

  SvaraRadera
 2. Vad roligt att du hunnit titta in! Och vad jag blir glad över en kommentar, det var minsann länge sedan jag senast fick en sådan. :D
  Tack, har nog fått en massa olika kommentarer av ärliga små barn i min närhet, både positiva och verkligen inte positiva. ;) Det är ju så härligt då de inget håller inne, och nu var det ju en sådan förändring att de flesta märkte det också.. Inuti är jag ju rödhårig, var det också i verkligheten i över 15 år. :)

  Hoppas allt är bra med er! Hade lite hoppas att se dig eller din syster på picknicken i år (FAST ni redan har stora barn!) Det är ju endå sådana som ni man förknippar med det hela. :)

  Ha det så bra! <3


  SvaraRadera
 3. Alltså jag hade ju tänkt att jag o den yngsta damen skulle ha kommit på picknick men så blev vi bjudna till vänner som ställde till med pop-up restaurang. Så vi valde det (i år igen) , men kanske vi nästa år väljer mp-picknicken.

  SvaraRadera

Blir så glad för varje kommentar! :)