onsdag 31 december 2014

årets gran

Sku vara pappa sådär till bröstet, ungefär.. Men då han kom insläpandes på den, då vi just hunnit hem från skolans julfest, såg jag direkt att den var redigt större.. Vi har ju lyxen att alltid få egna julgranar då pappa har planterat av dem på landet. Ganska bra idé egentligen! O så snällt att han med mamma väljer och fixar hem dem, varje år! I år var jag nästan lite orolig, för han var ju ute på resa igen, hälsade på hos hans föräldrar i Frankrike och så en liten resa till Afrika igen. Var inte helt säker om han sku hinna med någon gransökning innan jul, men som tur hann han!

För att få granen att passa på dess plats måste jag flytta på ett par blommamplar. Taket de hänger ifrån är uselt, sådantdär "inget material" som bara smular sönder ibland. Som nu. Och hela två gånger ramlade amplarna ner. KABOM!

Var lite ledsen över att den måste träffa just tomtenissan på väg ner.. Och mullen flög lååånga vägar runtom.
 Men så fann den sin plats och kunde börja dekoreras.
 Som han hade väntat,den minsta! Har en sådanhär tavla i köket där jag skriver och ritar viktigare saker så de minns och förstår (går nu kröhöm lite sådär med den saken..) och där hade han räknat ner dagar till granens ankomst!
Och han var så noga med bollarna, så koncentrerad! 
 och de jobbade riktigt fint ihop, delade på pyntet och så vidare.
 Så tog det slut, det jag gick med på att ha upphängt. Visst blev den fin!!
 Vi har nog lyckats samla på oss en massa fina (glittriga) dekorationer genom åren! Det är ungefär alltid samma som kommer upp, men det var första året på länge som vi hade riktiga granljusen i bruk, och fint blev det!
Mycket juligare direkt! Vi tackar så mycket för granen och hemleveransen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blir så glad för varje kommentar! :)