tisdag 23 december 2014

Årets hus

Blev en flopp. Det har sitt noga uttänkta ställe, där i glasskåpet i vardagsrummet, där det är synligt, inte blir dammigt men små fingrar inte knycker av husväggarna.. Men. Så planerade jag ett lite stort hus då tydligen. Som visserligen satt perfekt på glashyllan jag tagit som modell från vitrinskåpet, men hade glömt att det på båda sidor av skåpet går metallstöd lite längre in vid hyllorna. Så nix, det rymdes inte in! Lyfte således upp det på ett skåp i köket så det sku vara tryggt. Men Tripp tyckte det var så synd då man såg det så dåligt, det brukar ju vara en del av juldekorationen liksom.. Frågade då barnen om de kan hålla händerna i styr om jag lyfter det lägre ner, på en pulpet där det sku rymmas. Ett av barnen, en sjuåring, sitter och skakar bestämt på huvudet. Han känner sig själv.. Så huset står kvar där uppe, i tryggt förvar. Stort.

Fönster av krossade slickepinnar.

 som ser så mysiga ut då man lägger en ljusslinga eller ficklampa in i huset.
Man fattar inte riktigt hur stort det är. Men bilden där uppe är ju ritad på en a4, så då kanske man fattar att det inte är nåt litet hus. Det ska ju räcka till flera pepparkaksfans..

På tal om pepparkakshus. Kollade igenom gamla bilder och fann denna.. Bordsplaceringarna år x. Då man bara var mamma till ETT barn och tydligen var smått tokig också.. Heh. är liksom imponerad av mig själv här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blir så glad för varje kommentar! :)