måndag 15 december 2014

En liten och lycklig gäst

Han blev bjuden på sitt första kompiskalas, Trull. Vännen från hans "blå grupp" på dagis fyller fyra och sku nu fira det med några små gäster.  Oj så han blev glad över inbjudan!! Får jag gå hem till honom, mamma?! Och visst fick han ju det! Leksaken var ett klart val för en Blixten fan. En Blixten bil skulle ju vännen också få!

Så bar det iväg med bussen. Bor han såhär nära?! blev frågan då vi kunde stiga av bussen hela två hållplatser innan dagis, helt nära forsen han så älskar.
 Innan vi kom in i lägenheten hade en förväntansfull kalasare tagit emot paketet och slitit upp det i trappuppgången. Han verkade nöjd med den lilla röda bilen och det råkade sig att han inte hade en sådan från förr heller. Bra!

Så var det dags att sätta sig till bords. Jag är inte hungrig. Hördes det snabbt. Leksakerna och det nya stället var ju självklart lockande. Men en glass sjönk snabbt ner i magen med några kex, och så kunde man fortsätta med lekandet.
 Så hann de med ballonglek och skattjakt genom huset.
 och en hel del lek, innan det var dags att motvilligt tacka för sig och gå hemåt igen. Oj så han hade njutit av sitt första kalas!!
 Och jag hade haft en orsak att dra på mig en av de fina, nya tunikorna från Nepal.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blir så glad för varje kommentar! :)