tisdag 16 december 2014

En hög med hår på golvet

Tripp har redan en tid frågat efter hårklippning. Jojo,bara jag hinner, har avaret varit. Nå nu förra veckan, en kväll, tog jag tag i saken och klippte det kortare. Inte mycket fram, men baktill hade det blivit alldeles för långt igen. Hans hår växer som ogräs och är tjockt som bara vad. Nu är han dock nöjd med frisyren igen, och tydligen hade han fått en hel del komplimanger också då skillnaden blev lite större denna gång.
Så övertalade jag den motvillige Trapp att klippa hans. Han har gillat sitt längre hår, men då hans ansikte varit så i gömman, lite tråkigt. En ponnysvans fick vi bortklippt, och då han såg resultatet var han också glad över klippningen!
Sist i tur var då Trull. Han gillar också långt hår, men hans är som Tripps, sjukt tjockt och trasslade sig lätt då det var så långt. Så efter en stunds övertygande och pekande på de "snygga, klippta, bröderna" kom han också och satte sig på stolen i badrummet. Men honom fick man inte klippa med maskin, han är rädd för ljud. Han blev nog också och se så mycket äldre ut, och ansiktet kommer nätt fram då en stor del av håret föll av.

Jag är nöjd. En stor hög med lite olika nyansers hår.
 En liten kortklippt och nöjd kund.
 och en mellanstor en, med ögon som nu syns, och en souvenir från hans första fadderutfärd med min kusin. De var nämnligen till Nationalhistoriska museét för en vecka sedan på söndag, an he loved it! Nå ingen överraskning i det precis, han är såååå intresserad och förtjust i djur! Detta är då Luu (ben på svenska), en sköldpadda därifrån. Ännu en till mjukis i hans entourage i sängen. Hih.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blir så glad för varje kommentar! :)