lördag 28 december 2013

Paket

I År satsade jag pÅ köpta klappar, fast planerna var mÅnga och fina i November. Tiden och energin, ja man fÅr vÄlja lite.. (och ja, ber om ursÄkt för stora bokstÄver, annors blir det norska hÄr av nÅgon orsak..)

Det blir ju sjuka mÄngder, varje År. Tre egna barn, en sambo, SvÄrförÄldrar och egna. Syskon, fastrar och farbröder. Gumor, tre kusiner (och faddrar) och min mormor plus kompis med tre barn.. FÅr nog snart börja fundera pÅ detta mÄrker jag..

Det blev smÅ saker (och lite större) jag samlat på mig lÄngs hösten dÅ passligt dykt upp (ocksÅ en hel del frÅn loppis men i nyskick!). Saker folk önskat sig och sÅdant jag föll för på Vanhas julmarknad dit jag hann i År.

En av presenterna var jag extra nöjd med, gÅvan till min mormor, hon med allt. Allt förutom bilder pÅ barnbarnsbarnen. Så det blev en sÅdanhär. Lite smÅ bilder kanske men bilder Åtminstone!


Gjorde ocksÅ bildkalendrar för första gÅngen. Pojkarnas farmor, faster och farbror fick var sin likadan med bildkollage av pojkarna och lite av dem sjÄlva frÅn rÄtt mÅnad genom hela Året. SvÄrmor brast ut i grÅt och utbrast Äntligen sÅ antar att hon gillade den.


 Jag gillar vackra paketpapper. Hellst i "riktigt" papper, sÅdantdÄr lite styvare. I år hann jag inte pyssla hundra smÅ kort som jag brukat utan kom mycket enkelt undan med att limma fast papper på baksidan av paketpappret och sedan klippa ut lÄmpliga figurer. Tyckte det blev rÄtt fint!
och sambons ena present mÅste jag visa för hÄr ser ni Trulls första bild pÅ sig sjÄlv. Han lÄser ofta böcker opp och ner och tydligen valde han då att också rita sig sjÄlv med benen i vÄdret dÅ han Äntligen ritade en sjÄlvbild. SÅ stolt man endÅ kan vara, eller kanske just dÄrför!

Själv köpte jag mig en julklapp frÅn Vanhas julmarknad. Sambon tror inte pÅ sÅdanthÄr som att ge presenter, sÅ vi kan ju sÄga att det var av honom.. Ett halsband med en rÅtt skuren bergskristall hÄngandes, föll för den direkt och den hade mycket mÄnskligt pris tom. jÄmfört med det mesta andra dÄr. Ynka tio euro. Barnen pÅ jobbet gillade ocksÅ det och den ska väl skydda mig (om man tror pÅ sÅdant). Ska visa er den dÅ jag fattar att ta en bild av den i dagsljus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blir så glad för varje kommentar! :)