söndag 1 december 2013

Pysselkväll

Istället för julfest ordade dagiset detta år pysselkväll för familjerna.
Tyckte det var lite synd att inte få se parveln uppträda, men förstår ju nog.. Dessutom visade det sig vara riktigt roligt att pyssla med de två yngre också efter en jobbdag på dagis. det blev bara lite stressigt mot slutet och endå hann inte vi göra allt man kunde ha gjort. Sist gick vi också, men tror inte det kanske störde så mycket.

Små tomtar. De meddelade så trevligt dagen innan att man sku ha tomteluvorna med. Blev ju inte alls omständigt att gräva fram alla jullådor från förrådet i sällskap av tomtarna.. Men det var det värt, självklart!

 Vi började med att stöpa ljus. Ja eller den blå delen på det, det räckte bra för sådanahär smånissar. Tänkte först att vi kunde ha gett bort ljusen, men tomtarna meddelade fort att detta inte kommer på fråga! Stolta var de ju!
 Till näst var det dags att göra julkort. De blir också alla hemma hos oss.
 Detta var populärt. Måla jättekottar och dekorera med mängder av glitter.
 Och fina blev de ju. Fast allt och alla var nog glittriga efter denna kväll och ännu länge senare..
 Små tomtar och julgransbollar hann vi också med och har nu ett fint säsongbord igen. Första glöggen dracks också och pepparkakor mumsade de små.
 Korten blev också en riktigt fin dekoration.

Trapp som först inte var så pigg på idéen med pysselkväll njöt nog för fulla muggar, och den lilla ville bara limma,limma!

Tack för en fint ordnad kväll, ifall nu någon av er sku råka ramla in här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blir så glad för varje kommentar! :)