lördag 27 augusti 2011

1 down

Hade tänkt städa frenetiskt medan de större är hos sina farföräldrar. Att sambon är och klättrar hela veckoslutet (ja tydligen finns det inga bra stenar närmare än i Puumala) satte bara lite käppar i hjulet. Minstingen har ju tråkigt ensam med mig. Dessutom var det en riktig sommardag idag så gick på en promenad istället och plockade lite blommor på palstan.
Men soffan, den fixade jag! Tvättade överkastet igår (kan ju inte göra det då alla klottrare är hemma) och idag stansade jag fast kardborreband på soffan och sydde fast motsatta biten på överkastet. Det ar stört mig att varje gång någon klättrat eller härjat på soffan har man hamnat lägga tillbaka tyget rätt. Eller låtit bli. Då har det hängande tyget sett så fult ut. Hoppas det hålls på lite bättre nu!
Tyget fick jag för nåt år sedan av min mammas jobbkompis. Tycker mycket om det! 

3 kommentarer:

  1. Blondinen här hej! Jag har ofta velat kommentera din blogg men inte fattat vilken profil jag skall välja, men nu gick det tydligen! Jag rodnar av skam och skyller på amningshjärnan fast jag slutade amma för ett par veckor sedan... Ha en skön kväll!

    SvaraRadera
  2. Jag ändrade på inställningarna idag. :) Det är flere som sagt att det inte funkar. Men nu får du ju skylla på gravidhjärnan! Tänk vad praktiskt!

    SvaraRadera

Blir så glad för varje kommentar! :)