tisdag 30 augusti 2011

Paraplyväder

Det råkade faktist vara uppehåll då vi hämtade Tripp från skolan idag. Det var nog tur. Annars hade det inte varit roligt i Prisma där vi tillbringade alltför lång tid efter skolan i jakt på nya stövlar och ett paraply till skolpojken.  "Mamma, jag har ont i tårna", meddelade han på morgonen. Stövlarna var alldeles för små fast vi prövade dem innan skolstarten. Paraplyet hans lyckade jag sticka sönder på morgonen så ett sådant måste han också få. På foreca såg det ut att bli ännu blötare här imorgon..

regnar det inte kan man ju ha paraplyet som parasoll också!
Minstingen har varit ledsen idag. Mätte tom. febern på honom. Kanske det är tänderna som spökar. Eller kanske det är då han sover alldeles för lite och dåligt. Tur för honom att han är så söt!
Fick också äntligen kollat hur man bär i manducan på höften. Oj vad det funkar bra jämfört med "påsen över axeln". Man behöver ju knappt hålla i. Super då han bara velat vara i famnen idag. Fast han har nog tom. varit ledsen där. Väntar inte på natten alls!

Ännu kan man leka på balkongen i pyamas men det börjar nog bli lite kyligt
Äntligen är dräkten passlig på honom. 
Är man förresten helt normal om man tycker att regnväder är just perfekt springväder? Det regnade sådär lite lugnare medan jag sprang, så att jag visste att MP3-spelaren håller men ingen såg att man svettades. Det var inte för varmt och inte för kallt och man behövde knappt möta någon på gatan. Nu är jag kanske lite lugnare i morgon. Steppade nog på söndagen så musklerna varit riktigt onda men inte är det samma sak som att springa, det tömmer nog bättre huvudet sas.

Nu har maskinen snurrat klart. Sen får man lägga sig i sängen en stund och "sova".*

*alltså hoppas på ens en timmes sammanhängande sömn, det har det varit ont om på sistone.


1 kommentar:

  1. Oj, tror du att du kunde fixa ihop ett litet bild-inlägg om det där med manducan på höften?

    SvaraRadera

Blir så glad för varje kommentar! :)