tisdag 16 augusti 2011

Första dagen

Dålig,dålig natt och alltför tidig väckning. Morgonmål med bara den sömniga stora pojken. Puss och kram och vinka-vinka till Trapp som står tårögd i fönstret då vi går mot bussen. Skolgården full av nervösa och förväntansfulla barn och vuxna. Glada återseenden.
Hur i fridens namn ska vi hinna i tid. Tre dagar i veckan klockan åtta. Vi som just och just hunnit till nio till förskolan, då vi kämpat. Inga morgonpigga föräldrar bor i detta hus. Men vi ska nog klara det. Tänk, en liten skolelev bor nu här med oss. Fast det var nog tur att vi väntade ett år med det. Nu är han mogen. Ett extra år med lek behövde han helt tydligt.
snyggaste väskan

lite morgonrufsig
lite före nio

min stora pojke

klass 1 
hem-hämtaren Cody.

han måste vänja sig vid skolresan nu igen

2 kommentarer:

  1. Storebror borde ha börjat på ettan nu i år, men vi beslöt oss också för att vänta. Nu är han en stolt förskolepojke, och börjar i riktiga skolan nästa år - och då i samma byggnad, så förhoppningsvis blir det inte så nervöst sen.

    SvaraRadera
  2. Jag tycker att det är bättre att vänta om man är ens lite osäker! De hinner nog gå där tillräkligt länge sen! Ett år extra som "bara barn" är viktigt för de små som inte är riktigt mogna!
    Han gick ju också i förskola (i två år då) i samma byggnad, så människorna och huset är bekant.

    SvaraRadera

Blir så glad för varje kommentar! :)