måndag 15 augusti 2011

Arga tanten här, hej!

Vi gjorde ju vårt livs största investering med den där tvättmaskinen som nyss flyttade in. 600€. Sambon jobbade som en liten myra i början på sommaren för att tjäna pengar till den. Själv har jag inte fått vårdbidrag ännu, ni som haft med Kela att göra vet att det kan dra ut på tiden där, så det har egentligen inte kommit annat än barnbidrag på några månader. Sambon borde få sin lön i början av månaden men den kommer alltid för sent. Förra veckan fick jag redan plocka tillbaka saker från kassabandet då pengarna tog slut. Sambon har en euro på kontot. Vi har hyran obetald och en hel bunt med räkningar och huuto produkter som väntar på att betalas idag.
Medan jag lagade lunch ringde sambon. -Hur går det? Öh, nu är det liksom så att firman inte har pengar att betala ut min lön förrän vid månadsskiftet.  Jag- *insätt valfri svordom* Jag bryr med inte ett skvatt om hur det går för firman, nu ska de kunna betala lönen! Om inte du fixar det ringer jag till din chef! (Så håll nu tummarna att   det löser sig på nåt sätt!)
På riktigt. Suck. Jag orkar inte.
Att jag inte sovit en blund på hela natten pga. en viss minityp gör inte precis saken bättre. Han är stackarn helt täppt och varm, har gnytt med fem minuters mellanrum natten lång. Så drömde Trapp mardrömmar och kom han också för att snurra i vår säng. Oh the joy. Tur nog lät sambon mig sova en tupplur innan han for på jobb.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blir så glad för varje kommentar! :)