måndag 29 april 2013

Andas långsamt, tänk snälla tankar..

Men att man kan vara arg och trött på att ingen lyssnar eller noterar en. Inte barnen inte den andra vuxna. Då har han endå fått tillbaka den normala (dock lite nedsatta?) hörseln i örat det försvann ur för en tid sedan.
Vi tar dagens exempel som nu fick det att koka över igen..

Igår.
Jag: Ni får sen hjälpa till med att bära sakerna till lopptorget nu på lördag! Han ba´ mm-m! 


Idag.
Då jag råkade höra ett samtal då de kom hem.
Vad var det? Ska du någonstans?
Nå till Kuopio, till kompisens öppning av klättringshallen! 

Och jag då. Svär fult inombords och har lite lust att gråta. Så trött, så trött. Nå, vi får väl ha alla lådor och påsar i vår tambur även i fortsättningen. Så kul.

4 kommentarer:

 1. Nå jo! Nu missar jag vårens loppis på torget, jag som då har tamburen full med saker som bara väntar på att föras iväg. Hamnar väl bara köpa mer då på loppiset istället om barnen är med då jag går. ;)

  SvaraRadera
 2. Hej, hade just tänkt erbjuda bilskjuts på lördag, eller tipsa om siivouspäivä 25.5., men då jag googlade för att kolla när torikirppisen börjar 4.5., märkte jag att den är flyttad till siivouspäivä (åtm enligt Viikki-seuras sekreterare i något diskussionsforumsinlägg), så du kanske får det ordnat på annat sätt då. :)
  Men skulle vara kul att ses nåt tag ändå, t.ex. ti el. ons efter kl 15 nästa vecka?
  Kram, Linda

  SvaraRadera
 3. Nå tur att du sa, märkte att det tydligen ordnas två olika, en imorgon som är längs med en gata och en sen på min födis som är där på torget vid Alepan. Nå får hoppas man kan föra saker då! :) Vi får väl bara köpa imorgon då. ;)

  SvaraRadera

Blir så glad för varje kommentar! :)