lördag 20 april 2013

Loppisfynd

Förutom bord, cykel och kläder jag shoppat på FB-loppiset har jag också fyndat en del annat på sistone.

Som denna jättefina lilla hylla jag hittade på ett torg med ett par försäljare. Hade väntat mig nåt dyrt pris men blev förvånad då jag hörde summan. Inte var den ju billig, men sådär fina hittar man inte alla dagar. Jag gillar. Nu är den fylld med fiskmat och andra tillbehör.


Idag var det också dags för lopptorg på skolan där mamma jobbar. Den internationella skolan. Där jag shoppat loss redan som barn. Alltid lite speciella saker för mycket bra pris. Vi var lite sent ute men jag tror nästan det var bäst så för jag hittade helt tillräkligt redan nu..

Köpte bland annat en bilstol i gott skick (och fick äntligen byta ut den dåliga gamla i föräldrarnas bil/ar), vattentäta vinterskor som jag hoppas är mindre hala än de livsfarliga Vikingskorna jag gått med i år, en velourdräkt till mig, galonbyxor i följande storlek till Tripp (nästan oanvända för 2€) och så en liten klänning till Lindas  söta Inika (bara för att den var så söt att jag nästan tror den duger trots att inte vad som hellst slipper igenom kläddörrarna här!). Hem kom också:

8 salladsfat (nå vi använder denna storlek till about allt) och 6 stora tallrikar i vackert (mikro och diskmaskinståligt) porslin för 10€ (Må dessa överleva en tid!)

En stol för Trull om en tid och för små gäster att sitta på vid vårt nu lite högre bord.

En gammal bok (någon hade fått den till gåva 1987, stod det inuti) av akvarie"gurun" som alla hänvisar till också på nätet.
och så en hög med kläder. Nu höll jag verkligen emot, där hade funnits en massa annat fint också..men vi har rätt mycket till de två yngre och den äldsta är så noga nuförtiden att jag inget ids köpa då det inte duger..

Så kom det ju nog ett par småbilar och en byggareBob grävskopa med också. Men igen. Där sku ha funnits så sjuhuukt mycket mer som det kliade i fingrarna att köpa. Så jag var duktig, fast jag bar ut en massa. 
Älska loppis.

Bor du nära Rönnbacka så ordnas MLL:s barnloppis där imorgon. Alltså Mannerheimsbarnskyddsförbund sådär på svenska. Här pratas det bara så mycket om MLL att jag vant mig vid förkortningen på finska. Tror dock jag själv håller mig borta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blir så glad för varje kommentar! :)