fredag 12 april 2013

Ett nytt köksbord

Hurra! Det var på tiden det!
Vi har ju inte kunnat bjuda folk på kaffe på sistone då man inte rymts kring vårt bord. Eller visst har det varit några här men det kändes alltid lika löjligt då inget rymdes mellan tallrikarna. Nu är det tjugo centimeter mera utrymme åt båda hållen och ännu förlängningsbart med förtio! Jag trodde vi inte alls sku rymmas in i köket längre, men konstigt nog tycker jag det passar där rätt perfekt. Färgen matchar ju inte alls med stolarna, men sådana världsliga smådetaljer struntar vi i inom denna familj. Huvudsaken är att sushifaten hädanefter ryms mitt på bordet utan problem. Heh.
Hemlevererat och allt för 50€. Ingen dålig deal, tycker jag!

Första måltiden kring nya bordet, igår på kvällen. 

2 kommentarer:

  1. Ser ju superbra ut. Vi skulle behöva större bord, men då måste vi nog bygga ut (som ju tanen är, men lär väl inte ske min livstid). Men man får bjuda gäster sommartid, så ryms ju alla ute ;)

    SvaraRadera
  2. Ja vi har ju inte den möjligheten heller så jag är nöjd! Bordet är litelite högre än det förra men barnen växer ju också med fart. :) Stadigt och bra är det som sagt och jag är nöjd! Det enda är att jag är lite orolig för bordsytan då vi alltid haft en vaxduk fastnitad på det gamla. Nu kan man ju inte fästa duken eller så kan man inte förlänga det då det behövs. Funderade på nåtslags tarrasystem, det rinner endå sååå många glas ut i veckan. ;)

    SvaraRadera

Blir så glad för varje kommentar! :)