onsdag 7 januari 2015

Gott nytt år!

Nyåret firades hemma. Sambon jobbade till klockan sex och hälsade ännu på, på ett större kalas, innan han kom hem. Hans föräldrar satt då här i vårt vardagsrum efter att ha hämtat hem Tripp.

De stannade en stund och pratade, nu båda sjuka.. Lyckades bra här. Kröhöm. Svärfar får inte ens äta smärtmedicin, och kan tala om för er att halsontet på riktigt varit jättesjukt! Och länge!

Kollade på fyrverkerier från balkongen. Vi har superb utsikt över åkrarna! Bakom skogsranden syntes dessutom de största och finaste, som orkade så högt upp. Svärmor var imponerad där hon stod och kollade med de yngre.

 Så åt vi festmåltid. Gick modigt ut sådär halv elva tiden. Första året ingen verkade vara rädd, vi behövde alltså inte hörselskydd.
 Pojkarna var utrustade med ögonskydd och så fick de för första gången "leka med papater". Alltså pappan smällde och de tyckte det var cool.
 Vi hade långa sprakastickor också, detta hade de lärt sig att man kan göra, redan förra nyåret.
 Såra oskyldiga soldater. Spännande att se på om de smälter eller inte.
 Jag filmade.Vi sköt raketer för första gången ever, och måste ju föreviga det. Vet att barnen älskar att se på roliga saker vi gjort på datorn, och detta är nu definitivt nåt jag vet att de tycker att är roligt att se tillbaka på.
 Vi såg väldigt fina! Och våra egna var också mycket finare än jag trodde de sku vara! Hade ju bara köpt nåt på måfå. I år betedde sig också festfolket bättre än året innan. Skönt! Roligare att stå där och njuta av färgerna då!

 Vi hade lite ljusshow med stickorna och färgbytande stora ringar.
Och stannade kvar säkert till halv ett då det var så fint. 
 Så blev det god efterrät. Tänk att de är så stora och fina redan våra barn, att man kan ha det såhär trevligt tillsammans med dem! 


GOTT NYTT ÅR  till er alla!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blir så glad för varje kommentar! :)