lördag 10 januari 2015

Sista besöket för lovet..

Det blev att hälsa på hos mamma på måndag. Vi ville ju se också hennes julgran och den lilla lurvbollen! Mamma har vi som tur sett sådär annors också under lovet.

Hon hämtade oss i kylan vid lunchtid. De yngre följde med, den äldsta sku träffa fastern och åka och scootta (fast det blev nu sen bara till rena rama katastrofen det också..).

Så blev det att dra fram alla leksaker på golvet och blanda dem med sakerna de också packat med sig i lilla ryggsäcken. Min yngsta syster och hennes pojkvän kom rolit nog också på besök samtidigt. Trull som redan i bilen meddelande att han var "jätterädd" för denna nya bekantskap och gömde sig bakom sängen då han ville hälsa på pojkarna, glömde fort sin rädsla och trivdes till sist mycket bra med den trevliga typen!
 Vi åt barnvänlig mat och speade flera spel. Här var det dags för julklappsspelet "snigelspelet" som är så tokigt då det bara är tur som gäller, men endå just sådär gulligt populärt bland barnen! Också Trull klarar fint av att spela det och är så löjligt glad då snigeln kommer framåt!
 Så var det den gulliga ullbollen, Sniff. Han blev väl omskött, smekt, matad. Fick en massa uppmärksamhet och fick tom. prova på "agenthatten". Tror dock inte han kanske uppskattade det så mycket.
Då vi kom hem, efter en hel dag på besök, faktiskt, så satt mamma en sådan här bild på den utmattade kaninen. Det är jobbigt att ha gäster! Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blir så glad för varje kommentar! :)