torsdag 16 augusti 2012

Måndag

Sista sommarlovsdagen. Solen sken och jag bestämde att vi gör en liten utflykt. Så den lilla hade cykelvagnspremieär (Hatade! Bände sig loss ur bältena,slet av taket och slängde hjälmen ur i farten), Trapp valde sparkcykeln och Tripp åkte duktigt (gjorde bara en konstig volt över cykeln i nåt skede :D ) på sin cykel. Styrde hjulen mot åkrarna där korna går på sommarbete. Stannade och beundrade dem en liten stund medan de drack var sin saft. Sedan var det fort dags att fortsätta då den lilla var helt hopplös. Han SKU in bland korna, fattade ju såklart inte sig på elstängslena.. Han är nog en orädd och nyfiken en kan man lugnt säga.
Han hann inte ens dricka en tredjedel av sin saft innan han steg upp och rusade mot MUUUU (ja det kan han säga!)

Fortsatte mot Prisma (med en GALLSKRIKANDE unge i cykelsitsen. Inte gillade han det heller) för att veckohandla och införskaffa den där ryggsäcken som ännu fattades inför skolstarten. O så hem igen. (Då fattade jag redan att muta den minsta i cykelsitsen med russin så han hölls tyst!)
Jag var stolt över Trapp som trots lite jomande emellanåt duktigt orkade hela den långa rundan med sin minimala cykel. Men huhhuh, de och trafikvett är nog inte riktigt ännu ett.. Nå, övning ger väl färdighet, hoppas man. Så småningom vore det nog ändå bra om han sku lära sig att trampa och cykla på en lite större cykel, nu fick man nog cykla väldigt,väldigt långsamt så han sku hållas med. Roligt är det dock att man nu KAN göra utflykter (om än inte väldigt långa) såhär tillsammans! Sambon sku så småningom också kunna skaffa sig en cykel, tycker jag! Så hela familjen sku kunna göra nåt tillsammans.
Dessa följde med oss hem. Trapp hatade sin morran-väska hela förra året (fast det var hans val av alla väskor i flera butiker förra hösten..) så tänkte att klubben sku kunna bli lite mer positiv med en kär reppu. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blir så glad för varje kommentar! :)